TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Wednesday, June 29, 2011

FOLLOWER YANG KE 999!!!!! ( anda memang bertuah )

Salam...
 29/6/2011
Nad dah jumpe follower ke 999!!!



okay!!
biasanya orang suka follower yang ke 1000, 2000 kan??
tapi Nad suka follower nombor2 ganjil ni...



okay!!!
Nad memang dah lama niat nak bagi something untuk follower Nad yang ke 999 nih..
sebab apa??



sebab nih.....






nombor matrik Nad ada 3 nombor 9 kan???
hahaha...




jadi follower Nad ni yang ke 000999
no matrik Nad 090099
dekat sangat!!!!
hahaha




jadi...
kepada yang bertuah tu....








email dekat nfarhana.gafar@gmail.com

cakap kamu follower ke 999 tu yer...
Nad nak bagi something...


rahsia~

hahaha....






okay!!!
boleh terjah dia kat sini....







follower bertuah lepas ni sape lah yer...



 follower bertuah tu taruk gambar kucing...
erk, kucing bertemu itik...
tiba2 teringat entry nih...
hahahhaha...





p/s : jeles tak nombor matrik Nad cun habes!!!
hahahaha








22 comments:

fRaMe+LenSeS said...

tahniah2.. agagagag.. dok tunggu tapi semalam lupa. ahahaha. tapa la. 1001 pn jadi la. ahahaha :P

waN Mohd Salim said...

aishhhhhh ps x dapat ke

suha said...

jeles bertubi-tubi sbb no mtrik tu chantek sgt (^_^)


and thniah tok jmlah follower

NadiRah said...

frame&lenses: huhu..nk jd yg ke 999 ke 1000?? huhu

NadiRah said...

wan: haha..tak lg..hoho

NadiRah said...

suha: yesss!!! jeles pon!! huhu
btw, thnks follow.. ^^

Sunah Sakura said...

no matrix akak lagi cun beb... 103050.. jeles tak????

NadiRah said...

kak sunah: klau 102030 bru cun..
so, x jeles!! hahaha~

cik pulau said...

nak jugakk..
bagi la kat cik pulau satu..
lalala~

nafizah md padzin said...

elo2..saya pengfollow kamu yg ke 999..wahh..apakah hadiahnye?? sy pg email kamu sekarang..hee.. tq2..=)

saiazuan said...

waahhhhhh ;o

NadiRah said...

cik pulau: lalalalala~

NadiRah said...

nafizah: hehehe...welkem..

NadiRah said...

saiazuan: huhu..
kamu sikit je lg nak jd follower ke 999 kan?? huhu

nafizah md padzin said...

nad da dpt belum email 2?? sy da antar..=)

GaRy™ said...

la... nad dulu matrik gak ke?.. bez la.. gary baru habis matrik gak... betul2 nak masuk utm... huuu...huuu...

logorithm said...

Congrats Cik Nad. Ada nilai sentimental tuh!

I pulak tengah tunggu visitor yang ke 9,999 anytime now. Angka sekarang 9,935. Hehe...

Next follower yang I tertunggu-tunggu ialah follower yang ke-777. Lambat lagi ler tuh... :-p

Entri terbaru (13PG):  Logorithm's Wordless Wednesday #4

Entri Segmen Ben Ashaari (13SX) --> Jangan kau tipu aku!

Entri 13PG:  Girl Housemates from Hell!

NadiRah said...

nafizah: dah syg.. ^^

NadiRah said...

Gary : haha..tu nombor kad matrik UTM lah...hope dpt masok UTM yer..
t leh jadi geng UTM blogger.. ^^

NadiRah said...

uncle logo: Nad nk mng!!!!
cne nk mng?? huhu

logorithm said...

Cik Nad nak menang visitor yang ke-9,999 ker follower yang ke-777?

Hmmm... kalau visitor ke-9,999, I tak planning nak kasi hadiah. Tapi... boleh lah kot kalau ada sesaper yang sanggup tunggu sehingga angkanya mencapai 9,999 dan buatkan printscreen. Boleh? Saper yang sanggup? I boleh kasi hadiah misteri. :-)

NadiRah said...

uncle logo : nad mana boleh jadi follower ke 777 sbb nad dah mmg follow uncle pon..xkn nak remove lak..hahhaa

okay!!!
kalau2 nad dpt nad printscreen..
nk hadiah set brgn arkitek...
sbb nad x dpt jd arkitek..
hahaha...
gurau je tau.. =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...