TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Saturday, June 25, 2011

BLOGGER SUSAH CARI KERJA

Salam semua...
hari tu Nad ada story nak pergi interview dekat CELCOM CENTRE kan???
sayangnya...
Nad tak dapat..
sebab terkantoi yang Nad ni study lagi...
gara2 Nad ni berjiwa tulus..


konon2 nak cakap Nad nak kerja permenant..
tapi bila bos tu cakap camni...


"you jujur jer..you ni still study ke?? "


"erk...emm..aah.."


"study dekat mana??? "


" UTM Skudai.."


"oh, sory..kami tak boleh ambik u..sory kay.."


okay fine!!!!


TACING!!!!









takpe..
jalan2 cari kerja lagi...
untuk support sopping raya tahun nih..




3 hari lepas tu Nad dapat offer jadi waitress dekat cafe western food...


tiba2 adik Nad cakap..
"tak payah kerja kat situ..duduk je rumah.. "


"apsal pulak??"


"kerja susah...gaji ikot suka bos nak bagi...cari kerja lain..."


Nad bersungguh nak kerja situ sebab aircond..haha..
tapi adik bersungguh cakap jangan...
sebab sebelum ni dia penah kerja situ..
dia pon dah tau yang mana baik untuk Nad...
kawan2 dia yang pernah kerja kat situ semua nasihatkan adik Nad supaya nasihatkan kakak dia jangan kerja situ..
hahaha...


bersunggunh betol dorang...




adoi!!!!
abis tu melepak jer???




eh, tak lah...
Nad still cari kerja...


lastly...


Nad dapat kerja buat biskut raya...
hahaha...


okay!!!!
profession terbaru Nad...
buat biskut raya dekat sini...




stat keje InsyaAllah 27hb june...
kalau tak jadi jugak tak tau lah...
hahahha




p/s : tolong tengok2 kan itik Nad yer time Nad dok uli  nak buat biskut...
hehehehe


kalau Nak tempah biskut raya hallo2 jer...
huhuhu







12 comments:

Mr. Uzair said...

whoaaa! nanti gath awal sem 11/12 bawak kuih yang nad uli taw :D

NadiRah said...

uzair: hahahah!!! kalau itik x abiskan lah..hahha

sergeant keroro said...

setuju dengan ujang, hehe XD

NadiRah said...

keroro : ujang??? erk...sape?
uzair?? hahhaha

syaimz said...

AKU NAK AKU NAK AKU NAK AKU NAK!!

nanti aku bawak kuih raya aku pulak! haha

NadiRah said...

syaimz : best gak kan..
gthering hari raya.. ^^
bwk kuih yg syaimz bakor gak..hahaha

al_hakim said...

kalau sy oder boleh dpt murah tak?hehe

Dinie Asyraf said...

jgn terlebih ingredient suda...nty takot itik sakit...hehehe

waN Mohd Salim said...

cari keje ???? meh ps bagi

Abu Huzaifah said...

hoho... err.. sy msih mencari keje.. =..="

Ecah Ecot said...

xnk tempah..nk biskut free..hahaha

logorithm said...

Tak per... I dah jaga itik Cik Nad kat sini:

Entri 18PG:  Girl Housemates from Hell!

Hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...