TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Thursday, June 7, 2012

PEREMPUAN PAKAI WALLET BOLEH?



salam...


ni purse kan???




untuk girl kan3???



ni wallet kan3???




untuk boy je ke??
girl tak boleh pakai??



saya terbeli wallet lebih kurang cmni td...
SOGO SALE KOTTTT~~ (promote jap)
saya tengok cam sesuai je untuk girl...
tapi after tunjuk kat akak dan abang...
dorang kate ni untuk lelaki...
yeke?????



girl tak sesuai pakai ke??






p/s : purse untuk perempuan kat SOGO tadi cam mak datin...
saya nak simple~



11 comments:

IQ = Iez Qis said...

boleh jer, IQ pun suke wallet camtu dulu tapi dulu la kan...skrg da laen...=P

NadiRah said...

oh...klo org tgk,xdelah bisik2 dlm hati cmni ek???
(eh,budak tu rembat wallet abg dy ke??) hahaha

En Tapi said...

lelaki boleh baca karekter gadis melalui purse atau wallet.. awas.. hahaha.. ><

NadiRah said...

jadi...ape karekter sy en tapi???
huhuhu

Ahmad Haziq Azlan said...

apa beza purse dengan wallet?

NadiRah said...

dua gmbr tersebut menunjukkan perbezaan... ^^

Ecah Ecot said...

alah boleh jekkk..asl boleh letak duit...hehe

NadiRah said...

eh??? okay ecah!!! ^^

Cik Pulau said...

boleh je,. cuma pelik sikit je..
tapi xdak masalah kott.. huuu~

siti kektus said...

selagi kite selesa, tak de hal lah nak guna wallet. :D

Anonymous said...

Thank you for sharing your thoughts. I really appreciate
your efforts and I will be waiting for your next write ups thanks once again.


Look into my blog - グッチ 時計

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...