TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Tuesday, June 5, 2012

MAAF, SAYA MAKCIK YANG JAHAT!


hye awak!!!
saya berada disamping keluarga tersayang..


saya mengisi hari2 cuti saya dengan membuat kerja2 tak berfaedah...
nak dijadikan cerita...

tadi saya main play station dengan anak buah saya..
nama dia Danish...
dia ni hebat lah bab2 game nih...




mula2 main game race kereta dengan beliau...
dia tersenyum bangga...
sebab memang dia hebat..
main takde pon terlanggar2 divider...
Nad pulak memang pokok,divider,bus stop, sume dilanggar ar kan..




okay stop Danish...
jom kita main game lain...


Danish pon tukar disc ke game Naruto...
yess!!!!
kalau game lawan2 ni memang Nad suka..
sebab boleh main bantai je tekan2 button...
tapi tiba2 leh kuasa hebat2 lak kan..




Nad main lah...
memang asyik kena belasah bertubi2 je...
Danish pon bersuara..
"ACHIK NI JAHAT LAH!!!!!"
"SABAR LAH...BAGI LAH DANISH TUNJUK KUASA JUGAK!!!!"
marah beliau...

"ALA, MANA BOLEH...KAN MAIN GAME NI...MANA BOLEH BAGI CAN..."
balas si makcik...

dan pemenangnya adalah ACHIK DIRAH...


"okay! kita main lagi...danish nak balas dendam...achik tengok lah..."
Danish meluahkan ketidakpuasan hatinya...


"okaylah....achik ambik yang tak terer lah...
achik ambik yang perempuan.."


jadi lagi perkara yang sama...
tak sempat nak melawan asyik kena pukul bertubi2 lagi...


"ISH!!!ACHIK NI!! ACHIK JAHAT LAH!!!!"
sambil buat muka masam...


mana achik tau..
achik main tekan2 je..


dia tak puas hati...
main lagi...
game kali ke-5 tak sempat habis dia dah nangis..
sebab dah nak kalah....




Danish nangis pulak...
errrkkk...
dah2...tutup PS  tu...

semua tak dapat main dah.....






p/s : sorry Danish...
achik tak sengaja menang 5 kali...
hurrmm...



4 comments:

akubersamaCahya said...

achik lepas geram... hahaha
stress tak mengajar??

paan kowt said...

game itik xder ker???heheh

IQ = Iez Qis said...

handal game bertarung...bawak kerete habes sume langgar....ishhh3...

CintaZulaikha said...

hhahhahhha, sakit perot bila baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...