TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Saturday, June 30, 2012

ALHAMDULILLAH...TAMAT SUDAH LATIHAN MENGAJAR



Alhamdulillah..
29 JUN 2012..
tamat sudah Latihan Mengajar di SMK Benut...


"kenapa awak tak nangis cikgu nak pergi???"
"kenapa cikgu tak nangis????"
"awak tak nangis, cikgu tak nangis lah..."
"ala cikgu..
bukan jauh pon UTM Skudai tu..
nanti cikgu datanglah sini...
lagipun kan kami dah dapat nombor phone cikgu.."


perbualan bersama anak murid, Hisyamuddin..


balik2 sekolah terus message kat phone...

"saya sayang cikgu!!"
"cikgu pon sayang awak semua.."

waktu depan2 tadi taknak cakap..
huhuh






hari terakhir jugak...
pelajar2 yang tak diajar pon sedih...
lagi2 budak2 nakal dan kaki rayau suka tawaf sekolah...
asyik panggil2 je cakap..
"CIKGU!!! JANGANLAH PINDAH!!!"


cikgu hanya mampu senyum je...
dorang sedih sebab lepas ni tak dapat kacau cikgu lagi agaknya...
huhu..






"cikgu! cikgu suka CLOUD 9 tak??? nak saya belanja??"
hari pertama dekat sekolah, Faruq 3 Biruni dah layan cikgu camni....
dan hari terakhir kat sekolah....
Faruq bagi cikgu CLOUD 9 2 ketul...
kalau campur2 semua adalah 5 ketul CLOUD 9 cikgu dapat dari awak...






"cikgu, cikgu!!!"
Wan Teng, tingkatan 4...
suka panggil2 cikgu Nadirah...
walaupun cikgu tak mengajar awak..
tapi awak baik sangat kat cikgu...
huhu..
thanks untuk 3 kotak air Milo dan sebiji Roti...
awak bagi masa cikgu lapar...




thanks semua....
thanks buat student2 cikgu...
cikgu heppy sgt dengan awak semua....



yang ni gambar student saya yang sangat aktif dan kelakar...
tingkatan 2 Rancangan Khas...




AIDIL!!!!
cikgu suka tengok awak heppy sekarang..
teringat masa mula2 ajar awak..
awak pendiam..
sebab awak baru pindah kan..
maaf kalau cikgu ada terkurang bagi tumpuan pada awak...
tapi sekarang awak dah heppy dengan sekolah ni kan...
cikgu pon heppy tengok awak!!!!



"Farhan, cepat lah tangkap gambar dengan cikgu!!!"
"cikgu, Farhan sedih cikgu nak pindah...."
ala...
nape awak jadi pasif pulak ni Farhan...
FARHAN tiada dalam gambar....


bersama supervisor...
adehh..
nape saya nampak kecik????
thanks untuk jamuan ni...







thanks hadiah2 ni....
hadiah dari pihak pentadbir, kelab bilik guru, guru teknik & vokasional serta para pelajar...
terharu sgt!!!!






hadiah comforter, toaster, portable gas (nak kena masak nih)..
huhu..
teddy2 dari 2 RK..
dan hadiah2 lain dari awak semua...
thanks!!!!











BEST KAN JADI CIKGU????
hehehehe




11 comments:

salehasafie said...

bestnyer jd cikgu!!! menyesal x nk dengar cakap mak...

En Tapi said...

tahniah..

Dzarief Zuhdi said...

oit.. konsi hadiah.. haha

Syida@Mrs K said...

Salam kenal...setuju dgn salehasafie...best jadi cikgu..nyesal pula tak ambil peluang dulu...dah jadi mak budak baru sedar pekerjaan guru adalah yg terbaik... selamat maju jaya cikgu!

ain dzaya said...

nad byk sangat aidah tu..kasik ain satu..hik3..amboi2..mesti cekgu nad nie sporting...kan3...siap pandai blakon lagik..

CREATIVE, ARTISTIK, GEORGEOUS, ADORABLE, FASHINABLE,OWESOME clik sini : Konspirasi Blogger Kreative 2012
Jiwa daku sedang berperang

naim iman said...

baru menyinggah.wah!header tak tahan.ohsem tu.tahniah kerana sudah tamat latihan mengajar aka praktikal. kan?

Adylia Qarissa said...

banyknyaaaaa hadiah ;p

Ecah Ecot said...

ni mesti cikgu kesayangan...hehe

Scarlett O'Hara said...

Memang bset jadi cikgu ek Nad.Tapi kengkadang akak rasa macam nak cabut kepala budak2 tu macam sotong! :D

Azie Azman said...

wah wah wahhhh..banyaknyaaa hadiah :D
bestnya jadi cikgu :)

Miss YuKa NoLieY said...

tgok cikgu nadhirah sonok je plak jdi cikgu..huhu..sy t bln 6 nih da praktikal sbgai cikgu ugak..mc2 prsaan ada...huu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...