TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Friday, June 22, 2012

INILAH NAMANYA WANITA



hanya wanita je yang akan masuk FB...
belek2 album gambar kahwin orang..
pastu cakap...




"sweetnye!!!! malu2 je pengantin ni..."
"eh2, pasangan ni bercinta lepas kahwin lah...sweetnye!!!!! nak bercinta lepas kahwin jugak lah!"


lepas tu..
belek2 gambar album pelamin...






awww!!!!
cantiknya...
sweetnye..
manis sangat.!!!
wahhh!!!
gojesnye...
osem!!!


nak macam ni lah bila kawen nanti...

inilah contoh2 word yang akan kuar dari mulut perempuan bila tengok pelamin....


lepas tu belek2 lagi gambar pelamin lain....




awww!!!
yang ni pon gojes sangat...


ala yang ni pon!!!




eh, cantik jugak!!!




yang nih!!!!!






lepas tu pening...
then cakap...
"adoi!!!
tak tau nak pilih mana kawen nanti...."

"takpelah...
LIKE lah dulu page ni..."



LIKE siap2 tu...
konon2 esok lusa nak kawen lah tu..
senang nak pilih nanti...
padahal ko tu calon takde lagi..
nak pelamin grand2 bagai..



haishhh!!!!
tulah perempuan...
ye! semua orang sukakan keindahan....
lumrah hidup manusia...



kenapa saya tau perempuan macam ni???
sebab saya selalu buat...
jadi saya wanita kay..

okay bye!!!








4 comments:

Ecah Ecot said...

haha..ah sudah bakal suami nad...selera besar ni..sume nak yg grand...lalala

NadiRah said...

@Ecah Ecot

hahahahha...
ala...yang penting kawen ecah oi..
pelamin tu cuci2 mata je..
x dpt pon xpe...
huhuhu
tak lame lg nad belek gmbr kawen ecah lak ye..
pastu jeles2...
kih3

Scarlett O'Hara said...

Nad, akak pun macam tu lah walau pun akak tak delah teringin nak naik pelamin. :D

siti kektus said...

normal lah tu untuk seorang perempuan kan. haha :D


tengok benda comel je, jadi jakun bnayk, bukan sikit lagi dah. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...