TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Wednesday, November 2, 2011

GAME GOSSIP RETISS...




Nad ditag oleh paan kowt dan aindzaya untuk jawab soalan2 gossip...
erkk...
rettiisss kah???
hahaha...



kena tampal peraturan permainan dulu...


PERINGATAN KERAS..ENTRI INI SUPER PANJANG.
RULES :
 1.You must post these rules. 
 2.Each person must post 11 things about themselves in their journal. 
 3.Answer the questions the tagger set for you in their post.
    And create eleven new questions for people you tagged to answer.
 4.You have to choose 11 people to tag and link them to the post.
 5.Go to their page and tell them you have tagged him/her.
 6.No tag backs.
 7.No stuff in the tagging section about
    'You are tagged if you are reading this' you legitimately
    (a.k.a really, trust, with all honesty) have to tag 11 people.




okay!
Nad kena tulis biodata diri dulu ek...


Nama sebenar : Rahsia...
Makanan kegemaran : Rahsia...
Minuman kegemaran : Rahsia...


aci tak???
cam zaman sekolah dulu2 kan3???
hahahaha....


ishhh....
kay2...ni yang betol...


1. Nama sebenar : Nadirah Farhana
Nama UTM : Nfarhana
Nama Manja : Dirah @ achik
Nama komersial : Nad @ Nanad
Nama bajet retiss : Adira
Nama gedik : Naddy
Nama panggilan oleh Lecturer @ Cikgu : Farhana
Nama nak cari pasal : Donad!
semua tu nama panggilan....
tapi sape panggil donad siap lah...!!!!!


2. saya seorang yang PEMALU...
siyes..
tapi selalu memotivasikan diri...
"Cikgu mana boleh malu2"
heeeeeeee.....


3. sangat suka tengok jejaka yang berkening lebat...
hohohohohoh....


4. sebelum tido...
mesti layan mp3 dekat henset...
kadang2, orangnya dah tido..
tapi enset dok nyanyi2 lagi...
sampai battery pon kong..


5.  dulu bencikan warna KUNING...
tapi kenapa sekarang Nad suka kuning????
Erk.... @_@


6. saya budak pendek!


7. mempunyai suara yang garau...


8. member selalu cakap Nad over hormone lelaki...
errrkkk....


9. taksub dengan beg buatan tangan...


10. suka makan roti chicken floss..
hahaha


11. berangan2 memiliki kereta Suzuki Swift warna kuning....
huhuhu....


fuuhhh!!!!
giler penat pikir..



okay...
jawab soalan dari paan kowt dulu...


1. yer!!!
saya selalu baca Terbang Oh Bulan...

2. single lagi...
tolong carikkan...

3. UTM best!!!
sebab saya budak UTM...
bukan UKM..
huhuhu

4. saya menyampah bila orang hisap rokok lalu menghembuskan asap...
pe kata kome telan sekali asap tu...

5. tak study pon...
nak exam baru study...
siyess...
hahahaha

6. bila On lappy jer...
cucuk monkeyband dulu..
huhuhu...

7. dah jumpa!!!
anda memang pemalu wahai Farhan...
huhuhu...

8. blog Terbang Oh Bulan best...
"talking to the moon...."

9. improvement?
macam dah okay jer...
cuma banyakkan update..
huhuuh...

10. tau dah..
dah pernah jumpa kedua2 admin pon..
heeeeeeee

11. patot...
sebab dah ada dua admin kan..
so, takkan ada alasan busy...
sesape pon boleh update...
kan3???


okay tak jawapan nih paan??
hehehe...

dan soalan dari aindzaya pulak...

1. yer!!! saya hot & spicy...
hahahaha...

2. nama hot saya??
ermm...nak 5???
adira kot...
hahahaha...

3. wallpaper henset tak ada gambar..
theme baling2 cat jer..
theme khas untuk henset sony W595 jer..
huhuhu

4. tag 5 orang yang Nad suka???

1.paan
2.komeng
3.IQ
4.dzarief
5.syaimz

5. apa yang Nad rasa hot untuk orang nombor 4 dan 3?
errmmm...
untunglah kome 1 kosmetik..
hahahaha

6. kata2 cinta buat orang nombor 1 supaya orang nombor 5 jeles???
i love you..
jom main kayak...
hahahah...
syaimz jelez tak????
aishh......


7. pesanan untuk orang nombor 2?
ijat! aku nak blueberry tart 1!


8. sifat orang nombor 3 yang Nad nampak?
anda seorang yang lasak IQ!


9. beza orang 3 dan 5?
mereka lain jantina....


10. anda rasa bodoh jawab soalan nih?
hahahahahaha....
gelak jer mampu...


11. yer! anda sengal dan suka banyak tanya aindzaya...






erk...Nad pon akan jadi sengal sebab kena tanya orang lain balik?
taknak tanya boleh???
huhuhuhu


soalan dari Nanad untuk blogger rajin jawab..


1. minggu pertama masuk asrama @ matriks @ universiti, kome nangis tak?
hehehe


2. kome agak lama tak Nad pikir soalan untuk kome?


3. kalau ya, kome rasa kesian tak dengan Nad?


4. kome rasa, patot tak Nad sambung soalan2 seterusnya?


5. kalau tak patut sambung, berpatut2 tak Nad betul2 berhenti tanya????
macam tak aci pulak kan, orang lain semua tanya2 soalan lagi....


6. rasa sakit hati tak baca soalan Nad yang rasa nak kena makan seliper fipper?


7. terguris tak hati kome?


8. boleh maafkan Nad tak?


9. isnin depan raya haji kan?


10. agak2 raya tu Nad dapat makan daging apa?


11. Blog Itik Kuning best tak???




hoyeahhh!!!!!
siap dah soalan2 untuk kome...
wahahahaha....




nak tag..


syaimz
farhan hanif
cik pulau
uzair
paan
IQ ( kalo tak sudi takpe lah -.- )
azlan typewriter
farah izzati
cahaya amira
ijat komeng
dzarief
aisyahzack
ecah denan













p/s : sehari suntuk nak buat entry nih...
penat....





17 comments:

cik pulau said...

sejam lerr sangatttttttttttttt

IQ = Iez Qis said...

ceit! siap buat bracket lagi tuh~ malu i~

bukan tak sudi, saya nak balik malam nih, kat umah tak de tenet...harap maklum...huhuhu~~~

NadiRah said...

@cik pulau

dari malam tadi nad buat entry ni tau..hahahha

NadiRah said...

@IQ = Iez Qis

hahahhaha!!!!
comel kan3 ade brcket tu? kih3

Farhan Hanif said...

dari malam tadi buat pastu takde letrik kan...hahahaha

NadiRah said...

@Farhan Hanif

yup!!! hahahhaha

iela_fadila alias said...

hai naddy ! :P

NadiRah said...

@iela_fadila alias

ops! tu name gedik...hahahha

Ecah Ecot said...

gileeee panjang soalan...haa..haaa..semputttttt...hahaha

NadiRah said...

@Ecah Ecot

eh, ecah pon kene tag lah...
lalalalala~

Lea Isnawi said...

wiwit! dh macam retis dh die...

ain dzaya said...

bila lagi nak suh nad jawab soklan exam belogger..

sbb soklan exam nad pun ta tentu panjang cenggini..hakhak!

juz kidding!

Ahmad Haziq Azlan said...

adoyai
soalan...

IkhAnif said...

DONAT..!!!..*ok..1..2..3..LARIII..!!!

aimie amalina said...

hehehhee
sungguh2 ye buat entri ni yeee =]

mimieux said...

tidoq troih itik uh..haha..=p

Ecah Ecot said...

gi la menjenguk tu..den dh ciap dh jawab!haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...