TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Thursday, November 3, 2011

PEMENANG GIVEAWAY BLOG ITIK KUNING




ehem2...
Assalamualaikum..
den nak umumkan pemonang GA yang Nad buat baru2 nih...
pemenangnya adalah...


























eh, jap2...
ada something nak bagitau dulu..
kan Nad ada post gambar hadiah untuk pemenang kan?




gambar yang ini kan3???


sebenarnya kan...
emmm....

camni...




heeeeeee...
yang girl tu abang Nad bagi kat Nad..
yang boy tu..
Nad beli sebab...
saje nak pasangannyer..
konon2 nak bagi dekat suami lah nanti kan3???
err....
konon2 yer...


Nad letak patung tu same2 sebab cam nampak meriah jer...
erk....


jadi, pemenang untuk GA nih..
hanya 3 orang sahaja..
sorry.....
hari tu pon Nad tak mention jumlah pemenang kan3...


Nad cuba dah cari itik nih...
tapi tak jumpa pon kat JB nih...


sorry.....
errrmmm....
rase bersalahnyer.....
hurmm...






boleh teruskan pengumuman pemenang kan3??


okay..
ni dia...


1.




2.



3.



random nih suka nombor 8 agaknyer..
nak 8 jer semua...
jadi, sape yang kena???


sila check dekat sini...



Tahniah buat pemenang....





p/s : yang menang, sila inbox nama dan alamat dekat sini..
atau emailkan dekat sini..
nfarhana.gafar@gmail.com



thanks buat semua yang sudi join...


10 comments:

ALVAS-87-CONTEST said...
This comment has been removed by the author.
NadiRah said...

@ALVAS-87-CONTEST

huhuhu..ade terselit kat bawah..
cube cek balik.. ^^

atien said...

ala atien no 29... 1 jew beza..
sedih... btw tahniah pd pemenang...

Ahmad Haziq Azlan said...

nak itik gak....

Farhan Hanif said...

eh saya menang....nak bagi alamat gak ke? hahaha

pemenang 28 dan 88 dari kolej 11...meh la dtg sini...=D

Nani said...

hmm.. hoho~ tk berpeluang nk dpt itik comel tu!
tahniah ye!

cik pulau said...

menciiikk..
xmenang...

NadyaBubble said...

alaaa, tak dpt itik comel tu ! geram geram. hee, anyway congratulation to the winners :)

Scarlett O'Hara said...

Eiii!Geramnya!kat mana Nad beli itik comel tu ek?

Dzarief Zuhdi said...

aloooooooo.. x menang plak aih.. x per la.. x se-luckly mcm itik kan.. hehehe

congrsts kat yng menang..-.-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...