TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Saturday, November 12, 2011

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!!




errr....
dah nak dekat sebulan berlalu...
baru nak post pasal Birthday diri sendiri...
huhuhu...




18 Oktober lalu..
Birthday Nad yer...
Birthday NAD tau!!!
sape tak wish lagi???
pergi wish kat komen...
hehehehe...


Nad sambut birthday 3 kali...
siyess...




first!
dengan bestfren UTM...




thanks to Din dan Azizah...

untuk birthday surprise hari tu...



aish..
termasuk lak tangan jijah dengan din ni..
takpe lah..
korang belanja punya pasal...
hahahaha



perggghh...
kenyang...

eh2...ada cheezy wedges pulak kat Pizza Hut...


"Nad, ko nak cheezy wedges tak??"
Nad jawab, "NAK!!!!"
my favourite~~~


terus dorang tolong belikan..
dekat KFC sebelah..
huhuhuh




lepas kenyang makan kan3...
tiba2 Pizza blackout...

then, ada 3 orang pekerja pizza datang dekat meja kitorang...
nyanyi lagu "happy birthday"
sambil bawak birthday cake yang dah terpasang lilin...


oohhhh~~!!!!
sangat mengharukan...
cam nak terkuar ayaq mata cheqqq!!!!

rakaman ada..
tapi tak upload..
nanti kantoi kekacakan wajah Nad..
hahahaha...




kek dan hadiah!!!!!
heeeee~~~
tengkiyu2!!!!!



comel kan3???
yang gurl tu..
jijah bagi..
bear tu..
didin bagi..
hahaha...



Second...
dengan Family tersayang~~~


masa hari raya Qurban aritu....
makan dengan lemang dan rendang...
hehehehe..



eh, terbalik pulak...



erk...
maaf...
kek comot...
dah terlanggar2 kotak..
hahahaha...


lilin tak pasang...
mak marah..
huhuhu..




keesokannya..
bermandi manda pulak...







yang ketiga pulak...


abang ipar belanja KFC...




semalam..
hahaha..
walaupon dah hampir sebulan berlalu kan3...




aura birthday girl...
still kuat..
hahahaha







p/s : ada yang nak sambut birthday Nad lagi tak????
semangat nak makan kek lagi nih...
heeee...


14 comments:

Tihara said...

hpy birthday girl..
singgah sini..akk bekas peserta GA blog ni..jum join GA blog akak pula :)

Dzarief Zuhdi said...

untunglaaaa.. retiss memey ramai la nak sambut b'day dia.. lalala.. ;p

aimie amalina said...

heeeee
walau x de kek utk sy
terasa jugak
sebb ade owg celebrate kan
hehehehe

sedapnyeee sumeee

Tea said...

Happy belated birthday nadirah..

-fieda- said...

wah..seronok nya dia..happy besday nad..:)

IkhAnif said...

untung arr nanad... >_<..*jeles..!!!

~RizaL~ said...

untung la nad 3 kali sambut.. kitew ni sekali pun tak.. takde sape nak smbut kan.. huh.>!

msredcheesecake said...

HB dear, eh belated.... 3 kali sambut... terbaik... adakah itu choc indulgence? atas kek tu macaroon ke? bertambah jeles ni... hhee

bday msred 7 okt...

Ahmad Haziq Azlan said...

kek sepotong je ke

murnienoniey said...

hah jom i plak yg nak banje ni.. jom g pesta itik jomm ;p

Ecah Ecot said...

aura besday girl tu yg nyampah tu..hehe..btw, hepi belated besday..mls sungguh nk wish...sbb kalo wish pon bkn blh dpt kek n present..haha

IQ = Iez Qis said...

dak tecit~ ahahaha! tak nak bagi kek da....lalalal~

EyqaLuvender said...

happy bday nad =]

logorithm said...

Wah bestnya!

Happy Belated Birthday Cik Nad! :-)


Terbaru dari Logokoko:

[11SX] Tidak kuat isap

[10PG] Cara memicit jerawat tak bertauliah

[13SX] Dilarang mengintai di tandas ini!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...