TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Monday, November 14, 2011

AWAK DAH TUNANG? SAYA PUN NAK!!!



Assalamualaikum..
tak jawab dose..
kalau jawab sayang..
heeee...


ehem2...
blogger hot ecah denan dah tunang lah...
cam tak caye jer...


ECAH!!!!
HARI TU KENAPA TAK BAGITAU NAD YANG ECAH BALIK PAHANG HARI TU RUPANYA ECAH NAK TUNANG?????!!!

kalau tak, boleh Nad support hantaran..
eceh!
hehehehe...




gambar ni lah yang buat Nad tertanya2...
ingatkan ecah pakai baju nih sebab jadi model baju pengantin..
errkk...


rupenyer....
baju tu memang dipakai khas sebab majlis tunang beliau..
waahhhh~





gambar sarung cincin belum diupload...
jadi Nad tak dapat 'curik' dari album dia..
hehehehe..


baru bulan 9 haritu ecah grad..



oh..patut pegang baby..
dah ada bau2 nasi minyak dah..





tahniah ecah!!!!
Nad tumpang happy~~~ 






Nad nak tunang lepas grad jugak lah..
heeeeeee....











p/s : cepat ucap tahniah dekat ecah!!!
hehehe


8 comments:

faizulosman said...

seronok... org nk bertunang dri sndiri pn nk tunang jgk...

jmput dan jd lah follower sy ke blog baru sy di
http://faizul-osman.blogspot.com/

thanks...

UniMeOw said...

tahniah ecah...
(macam kena paksa je ucap tahniah ni..haha)

aimie amalina said...

huwaaaa
bdk UTM gak eh
nak p jengah la
hehehehe

Ahmad Haziq Azlan said...

nad bila nak kawen

Tea said...

Ecah tahniah okkk... Cantik ecah..

Ecah Ecot said...

tahnoah ecah!!sape ecah ni??x kenal pongg..hahaha

cik pulau said...

nad bila lagi????
muahahaha

logorithm said...

Tahniah!

Elok untuk wanita kawin cepat-cepat dan buat anak seramai yang dikehendaki sebelum masuk usia 30 tahun sebab bermacam risiko meningkat jika mengandung selepas daripada usia 30 tahun. Isteri adik tiri I sebagai contoh...


Terbaru dari Logokoko:

[11SX] Tidak kuat isap

[10PG] Cara memicit jerawat tak bertauliah

[13SX] Dilarang mengintai di tandas ini!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...