TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Friday, March 16, 2012

REALITI BUAT ANDA WAHAI WANITA!!






 







p/s : memang betul..
dari kecik sampai ke besar tetap jadi macam ni bila main game...
anda????




9 comments:

nanabyte said...

hahaha. mungkin utk yang bergelar wanita. mcm i nie, not a girl, not yet a women, baring pun boleh. :)

UniMeOw said...

jadi2!!klo men game nset pon jadik..jaja

comrad zairul said...

adik pompuan aku pun sama macam nih jugak...nak terbalik pc aku dibuatnya.....

senyumSOYA said...

heheheh~ macam ^^

Cik Sara said...

hahaha....
that's the brain!
(^______^)

||aLeaSaRa|| said...

samalah akk pun macam tu kalau anak ajak main games...badan2 sekali terikut2 ke kiri ke kanan yehaaa!

Anyyss Shuhaimi said...

haha! sama la! kahkahkah

fatin syahirah :) said...

main sambil meniarap lagi feel. Haha

logorithm said...

I tak minat main games dan tak nak try. Tak nak ketagih nanti. :-p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...