TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Saturday, March 3, 2012

KELAT-KELAT SAYANG




baru selesai baca novel ni...




kenapa Nad pilih novel ni??
sebab...
errrmmm...
hehehehe..


novel ni mula2 jalan cerita slow sikit..
tapi bila dah tengah2 rasa best..
kemudian terus part touching jer...


sedih!!!!
merembes air mata dan air hidung..
berdua bersatu dah air tu...
errrkkk..





novel ni lak tak bace lagi..
akak pinjam dulu sebelum Nad bace...






baucer tinggal RM100
errrmmm...
nak guna sikit tok beli novel ni pulak lah...
KAMPUNG GIRL




orang cakap mabelesss abeesss...




beli guna baucer takpe...
janji membaca..
kan nak jadikan budaya membaca untuk semua rakyat Malaysia kan3????







p/s : orang yang baca novel maknenye berjiwa penyayang..
Dr Fadzilah Kamsah cakap...


11 comments:

EyqaLuvender said...

7 hari mencintaiku tu siyesly best!
yg lagi dua tu nak kena beli la pasni..hehehe

IQ = Iez Qis said...

yeahhh~ IQ berjiwa penyayang!!!! yeaahhh! =)

Arina Shamsul said...

semua novel tu saya tak baca lagi..huhu.

kalau baca novel berjiwa penyayang,kalu yang baca entri nad lak berjiwa apa?hihihi

shera haifa said...

cpt habiskan baucer kat pesta buku 1 malaysia.. hehe

dUnIa eLLa said...

cam bez jew novel 2..nk bli gak laaa..hehe

NiCK said...

pernah baca novel gemersik kalbu tak??best tak novel tu?

Ecah Ecot said...

mak aih gile novel!haha

msredcheesecake said...

Yeah.... Msred berjiwa penyayang....

Ain Dzaya said...

nad, adakah anda sedang jatuh cinta?
lain macam jer nad lately..adoii!!


Inilah jawapan sebenarnya ain tak hupdate belog selama 2 minggu.(entry bergambar).

Anyyss Shuhaimi said...

Wah2!! Cikgu Nad penyayang la! XD

logorithm said...

Wah! Ada part touching? As in 'sentuh-menyentuh'? Har har!

Jangan marah ye Cik Nad. Guwau jer...

I tak pernah berminat nak baca satu buku sampai habis. Tapi kalau ditanya buku apa yang I nak baca, I akan baca buku 'The Day the World Came to Town' -- sebuah kisah benar di Gander, Newfoundland, semasa peristiwa 911. I baru mendapat tahu pasal buku ini selepas menonton filemnya yang ditayangkan di 8TV Rabu lepas. Sebuah kisah kemanusiaan yang sangat 'touching'!

:-p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...