TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Tuesday, February 21, 2012

PAKCIK!!! PAKCIK COPY PASTE ENTRY SAYA... PLAGIARISM!!!



actually takde lah terkilan pon..



entry Nad di copy paste oleh seorang pakcik yang Nad kenal...
budak2 UTM pon kenal...


tengok entry Nad pasal ABC Majidee kat sini...
dan entry pakcik tu dekat sini...

same kan3????


hahahahaha...
tapi takpelah..
pakcik tu pon baru nak berjinak2 kat dunia blog..
maybe hilangkan stress selepas kerja...



ape2 pon..
Nad bangga sikit..
sebab pakcik tu dah datang blog Nad...
dan copy entry tu...
maybe dia suke dengan penulisan Nad...
awwww...



hehehhe...





sape2 tak kenal pakcik Zarin...
leh fren dia kat FB sini..
senang nak berurusan kalau nak booking teksi pergi larkin/sri putri...





p/s : pakcik tu PAKCIK ZARIN...
pakcik bawak teksi kat UTM...
Nad penah naik teksi dengan dia..
dia baik!!!!!
^^



10 comments:

ijA said...

nad, bagusnya, xemo pun dengan pak cik tu, aagaknya pak cik tu baru lagi buat blog, penat nak menaip tetapi mahu tulis sesuatu..huhu..

ijA said...

ps: samalah kita pun bulan 7-9 ne LI..all the best..ahhaa..semoga dipermudahkan urusan..amin..

Fendy said...

die baru blja dgn blog...xpe..halalkan je...kite xrugi pon...

Amirah Adnan said...

hehe.. boleh pulak copy sebijik same gitu.

ZWAN SABRI said...

Untungla ada admirer.. nanti boleh naik teksi free sbg blasan sebab copy paste entry.. HEHE

Ahmad Haziq Azlan said...

pakcik tu ada dalam grup utm blogger ke
huhu

Arina Shamsul said...

huhuhu..takpela nad,halalkan je,bukan rugi pun..ngee..ok la tu,si pacik tolong promot..ngee..ikhlaskan je la ye..dapat pahala..ahaks..

WE LOVE JOHOR BAHRU said...
This comment has been removed by the author.
WE LOVE JOHOR BAHRU said...

Pakcik mintak maaf ye Nad ye, lain kali pakcik tak copy nad punyer lagi..hu hu...

fRaMe+LenSeS said...

kalau nadh y wat camtu ada entry macam ni dak? lalalalalalala~~ :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...