TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Saturday, February 11, 2012

CONTEST : IMPIAN MENJADI REALITI




JOIN!!!!!
akhirnya...





ni lukisannya..
hodoh dan x clear lah..
sebab kat rumah takde scanner...





actually Nad nak tukar nama blog...
konon nak lebih matang..
hihihi...

yang atas tu bulu kaler kuning..
macam background blog sekarang ni..
bukan pelepah kelapa tau..
hihihi


blogger Nad admire pada design...
1. Irine Nadia marcello
2. Cik kumbang
3. Ayem ayam


tag??
ala...tak sempat kot...
sorry..
Nad pon buat last minute..
kih3




nak join boleh klik banner atas!!!!





p/s : harap2 Nad menang..
puhhh!!!!!




10 comments:

Ahmad Haziq Azlan said...

fuhhhh sikit

ZWAN SABRI said...

Good Luck Nad.. :)

hazanis said...

salam..saya tag awak boleh??:)

http://hazanis.blogspot.com/2012/02/happy-faces-contest-by-captkeon-alhan.html

cik kumbang said...

akhirnya :p
gud luck nad...
xsbr nie nak buat cabutan jeng3~
malam nie CK umumkan pemenang wink3~

Scarlett O'Hara said...

Mudah2an menang.
(P/s:tak lama lagi, akan ku tangkap si itik kuning di UTM! :D )

Zie said...

Good luck

Ain Dzaya said...

huhu..nad nie ..ain ta paham sebenarnya p yg nad lukis tu...lepas buat description..jelas la sket..ta sabar nak tunggu blog nad bertkar wajah..hehe

Apa sebenarnya hukum pakai contact lens?!

logorithm said...

Oh! Kalau Cik Nad tak cakap, serius I ingatkan itu memang pelepah kelapa. Hehe...

Gary Asip said...

gudluck!! :)

Подтверждаю (fadzli) said...

as salam..
wah!! pelepah kelapa

:p

moga2 nad menang~
;)

kalau tukar url, bagitua pakcik tau'

;)

wuuu..itik kuning~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...