TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Saturday, January 7, 2012

POPULAR KE AARON AZIZ???




Assalamualaikum..
nak update jap leh..??
paper exam seterusnya 10hb..
sempat lagi kalau nak gedik2 buat post kan..
hehehe....




Aaron Aziz...
Hot ke dia???

Nad ada buat eksperimen ni..
kira research ar...
sejauh mana kepopularan Aaron Aziz nih..
kajian melalui pemantaun pengguna Facebook lah...



okay!
jom tengok....


Aaron Aziz update status kat tweeter..
tapi secara tak langsung kat FB sekali kan...



dalam masa seminit tengok bilangan orang LIKE dan COMMENT...

padahal dia tulis 'p' je kotttt!!!!!


ini update dari seorang Mahasiswi..
yang akan dijadikan pihak lawan...




memandangkan Aaron Aziz buat 'p'...
jadi beliau buat 'b'..
terbalik ar kan...






okay tengok!!!
dalam masa seminit, tak ada langsong...
okay FINE!!!!

kita tunggu...
lek lu..
baru seminit....











10 jam kemudian...



okay FINE...
bilangan pengeLIKE dan pengOMEN bertambah...




kita tengok mahasiswi ni pulak....

















OKAY FINEEEE!!!!!!!!!!!!



popular betul lah Aaron Aziz...
tulis 'p' pon ada orang komen and LIKE..










p/s : cuba kome test update status FB tulis 'c' lak...
ce tengok sape menang...!
hahahahha


22 comments:

IQ = Iez Qis said...

ha3....siyes lawak nad~~~~

NadiRah said...

@IQ = Iez Qis

leh masok maharaja lawak super mega tak???
huhuuhu

eh, ce lah update status tulis 'c'..
huhu

Farhan Hanif said...

nak like tadi tapi rasa mcm xnk tekan plk...hahaha

NadiRah said...

@Farhan Hanif

alaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
haissshh!!! hak3

faizulosman said...

mmg kelakar... berguling2 gelak... mcm tu punya update pn boleh laku... klu aq update manis punya ayat... sepatah org tak like...

http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/01/kontroversi-nur-amalina-terjawab.html

Cik tikah said...

hahahaha.. dahsyat sungguh. tlis pe je pun. btw, aaron x popular sgt kot sebab mama cik tikah x kenal pun dia. haha

NadiRah said...

@faizulosman

hahahhaha!!
maknenye ko TAK HOT!!! hahahah

NadiRah said...

@Cik tikah

heheheh...
tapi mak cik tikah lg x kenal mahasiswi tu kan3???
hak3

hazanis said...

hehehe aaron kan artis..tentu lar berbeza..:P

NadiRah said...

@hazanis

heee~
aah.. ^^

Ahmad Haziq Azlan said...

artis itik kuning takkan takde sape nak like kot

Cik Pulau said...

mendela nad ni.. takde keje ea???? adehhh,.

UniMeOw said...

haha pe nad ni,,,ada ati nk lawan aaron aziz..hadeh...lawak2~~

Cik Lia Lomi said...

adeh, pekata buat e pula lepas c tu..heeeeee..

logorithm said...

:-P


Terbaru dari Logokoko:

[U] Hujan

[10PG] Lawak pilihan #5: Sweet Seventeen

[18ST (sendiri tanggung)] Nampak panties amoy berwarna shocking pink!

Arina Shamsul said...

hahahaha...seyes aku suka sangat entri ni..suke3x..lol.


*ini komen jujur tau,bukan tipu2..no,no,no..ahakss..*


memandangkan aku kesukaan aku pun nak memfollow SI ITIK KUNING..hihihi.


follow u..

lagi sekali..

follow u*saje nak tarik perhatian ok*

hahaha..LOL.

SyazwanSarawak said...

cuba kalau cik itik ada fanpage. mesti berduyun like ngan comment walaupun tulis '.' ;))

Tea said...

kah kah kah Adoiiiii!

Подтверждаю said...

as salam..
alahai comel je cuba membandingkan fb sendiri dengan fb artis. hehehe.
mungkin ianya jadi kenyataan bila bilangan rakan fb nadirah, lebih banyak dari sekarang dan lebih banyakj interaksi antara rakan2. huhuhu~


=)

nini said...

aha.....siap berkesperimen lagi ko...=p

Dzarief Zuhdi said...

hahaha... orang malu nk komen tuh.. takut nnt nama diorang masuk blog.. haha

fatin syahirah :) said...

aaron aziz ? Ah, laki orang ! tak nak suka dia. er

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...