TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Sunday, May 20, 2012

HARI GURU 2012 YANG PERTAMA



SELAMAT HARI GURU CIKGU NADIRAH FARHANA...





hambek!!!
banyak giler name tag saye ye..
hahahaha


16 Mei 2012..
pertama kali saya menyambut HARI GURU sebagai guru..
sebelum ni sambut HARI GURU sebagai student je..
perasaan???
sangat berbangga...
walaupon hanya sebagai guru praktikal je..
tapi tak pernah pon di ketepikan oleh guru2 lain...


jadi guru ni memang sangat mencabar..
heppy pon ada...
ada masa2 heppy..
ada masa2 rase cam nak sepak je sorang2 budak yang degil ni..
tapi sebagai cikgu yang berkaliber..
haruslah bajet SABAR okay...
hahahha..


16 Mei 2012...
guru praktikal dan guru baru kat sekolah..
kena buat persembahan..


kami buat persembahan ala2 highschool musical okay...
ACI2 BUKA PINTU...


awal2 patotnya saya jadi ACI..
tapi last minit tukar..
jadi HANTU..
yesss!!!
nasib baik!
kalau jadi ACI kena buat aksi2 menggoda gitu...


ini kami!!!!






seram tak???
muka saya paling seram..
saya tau~
hahahhaa


sangat ohsemmm yer...
semua student dan guru2 terhibur dengan persembahan kami...
yesss!!!!


PENGETUA ketawa dengan persembahan kami...
rasa bangga kejap..
huhuhu


persembahan kitorang tu telah memberi impak kepada student2 semua...
16 Mei 2012 kami jadi hantu jembalang...
17 Mei 2012 bermulalah panggilan2 "CIKGU HANTU" buat kami berempat...


tengah mengajar...
tiba2 ada student panggil...
"CIKGU!!!!"
Nad pon menoleh ke luar kelas...
kemudian student form5 lalu kat tepi kelas...
sambil buat gaya hantu dekat Nad..
ahahhahaha!!!
senyum je tengok dorang....


takpelah!
cikgu hantu pon cikgu hantu lah...
lepas je musical drama tu...
cikgu praktikal menjadi semakin FAMOUS AMOS~
huhuhuhu





thanks awak2 semua~
bagi hadiah cokolat dan jajan yang tak terhabis ni...


pengetua bagi tshirt sempena Hari Guru...





thanks!!!


dapat hadiah kain ela jugak..
boleh buat baju kurung raya nanti..
huhuhu...







p/s : name tag 1, masa belajar microteaching kat UTM..
name tag 2, Fiqah buat kat kelantan..
name tag 3, jijah buat kat johor..
name tag 4, dapat hadiah hari guru dari lembaga pengawas sekolah...
kalau tau, buat nama FARHANA pulak..



5 comments:

Ahmad Haziq Azlan said...

cikgu nanad...... kena marah dengan mak kan
hwahuwahuwa

NadiRah said...

@Ahmad Haziq Azlan

hahahhaha!!!
dekat blog mak xtau~
huhuhu

IQ = Iez Qis said...

bestnye dapat hadiah yang banyak! nak jadi cikgu jugak la cam ni ...hahaha!

NadiRah said...

@IQ = Iez Qis

hahahha...nnt lepas grad smbung KPLI..ahahhaha

dik non said...

owhh.nad da jd cikgu ke?i tot u guru pelatih lg.happy teachers day.walaupon dah lambat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...