TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Friday, May 24, 2013

DINNER FINAL YEAR FAKULTI PENDIDIKAN UTM



dinner..!
bestnya bila fakulti sediakan dinner untuk student final year..
bayar RM20 je..
lagi RM40 ditanggung oleh fakulti..


dibuat di KSL City Hotel & Resort JB..
20hb Mei 2013..
tema dinner corporate..
kena pakai baju warna gelap..
makanan, western food..


dinner terakhir ni lain macam sket..
sebelum ni ada dinner kolej malas nak pergi..
tapi dinner kali ni bukan main melaram...
dok pikir nak pakai baju apa sume..
corporate dinner kan..
hehehhe..


sampai awal..
jadi tetangkap gambar dulu..
hehe..






bestnya..
di served macam kat hotel betul..



menu kami..
hahhaa..
yang ni kelaka..
muka pelik2 je jadi bila makan makanan ni sume..
ikan salmon mentah paling tak leh blah..
hahahaha





part roti and soup baru memasing melantak sakan..
memang dasar orang melayu betul..
hihihi...




snap2 gambar bebanyak..
lepas ni tak jumpa dah...
sob3...



masa last sekali nyanyi lagu Keunggulan Terbilang..
sebak plak rasa..
teringat 1st nynyi masa minggu orientasi..
tahun ni dh last nyanyi ramai2..
:(


p/s : sambung master jom!


11 comments:

nini said...

bestnya....dah lama tak attend dinner....=D

IQ = Iez Qis said...

miraaaa!!

jom kita nyanyi lagu keunggulan terbilang ramai2 nak...XD

Ecah Ecot said...

yeayyy..nak grad dah pasni...tahniah2

cik kumbang said...

gojesnya cik nadirah kita :D

Blogwalking sini :)



What will your last 10 years look like?
Tips agar kebaikan berterusan

salehasafie said...

miss u lah darling ~

Farhan Hanif Hairolanuar said...

lama x singgah...dah abes eh..posting mana?

tenku butang said...

done follow sini no. 1397
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Iqbal Abdullah said...

best la fakulti sponsor.... uhuhu

Ania said...

Salam kenal! Blognya nice! Saya lihat bahwa Anda upload banyak foto.
Apa Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang?
Kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya. Coba servis kami tanpa registrasi:)

فاتن الصاوى said...



شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة مكافحة النمل الابيض بالدمام
شركة مكافحة الحمام بالدمام والخبر
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة النمل الابيض بالقطيف


شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة مكافحة النمل الابيض بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة مكافحة حشرات بالرياض

فاتن الصاوى said...


توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تنظيف شقق بالجبيل
شركة تنظيف فلل بالجبيل


شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف سجاد بالقطيف
شركة تنظيف شقق بالقطيف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...