TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Wednesday, February 13, 2013

PROJEK SARJANA MUDA 2



hari ini bermula semester terakhir bagi saya..
dan perkara paling menyenakkan perut ialah dengan memikirkan PSM yang bakal diharungi sem akhir nih...


PSM kena buat CD pembelajaran bagi pelajar bermasalah pembelajaran kanak2 Sindrom Down..



jadi, untuk memulakan kerja saya install Macromedia Dreamweaver 8


lepas install..
blur..





amende nih???


terus termenung depan laptop..






13 comments:

shafiqabdshukor said...

Aduyai... Muka blur x boleh blah.. hahahaha

CintaZulaikha said...

hahhahha, serius tak boley blah kalau muka jd gitu dikk..

NadiRah said...

syafiq & zulaikha : mmg tu kenyataannya... huhu..

ZWAN SABRI said...

Apa2 pun good luck ye sempena semester akhir ni..

NadiRah said...

Zwan : TQ! :)

Cikgu Fikri said...

lama xdtg blog nadirah!!! sorry! :)
btw, good luck utk projek ni.. chaiyok2.. :)

NadiRah said...

ckg fikri : TQ! :)
lame jugak x jenguk kamu..heee

mr.pingu said...

cayok2.. hehhee.. semoga berjaya heheheheee.. aummmss

Mr.PinGu said...

2013.. hehe teringat PSM tahun 2006-2007 hehe

NadiRah said...

Mr Pingu : hehehe..skang dh jd lecturer pon kan kat UTM..npe kite x penah terserempak ye??huhu

Ecah Ecot said...

muahaha..bersedia la dengan tunggang terbalik PSM..tapi bila dh siap, happy rsenye....mcm nak raya..hehe

NadiRah said...

ecah : x sabar nak rase cmtu ecah..tp x stat2 lg nih.. :P

tyka said...

good luck for ur final...
practice make perfect to the adobe...
try and error ok..

http://sitiatikah.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...