TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Wednesday, December 12, 2012

12/12/12



salam!
nak buat entry 12/12/12 jugak!
hehehe...


tadi pagi..
tiba2 roomate cakap..
"eh,surat PTPTN ko tu dah antar belum??"


ha! baru teringat..
surat maklum balas menyatakan kita dah terima surat perakuan perjanjian masa mohon PTPTN dulu..



ni dia..





hohohoh...
surat yang bertarikh 30/03/12
tapi 12/12/12 baru nak reply...
errrkkk...
lupeeeeee....
9 bulan dah berlalu...
tak kena blacklist kan3???



korang yang dak last year dah antar belum???


7 comments:

shahsyaz said...

xyah hantar pon xpe, hahahaa, :D

fiqkbe said...

sajer la tu nk hntr masa tarikh special :P

ijatkomeng said...

X penah amik tau pong pasal ni..haha

ijatkomeng said...

X penah amik tau pong pasal ni..haha

Princess Nusy said...

knapa nk kne hantar? utk yg baru dapat tawaran u ke @ yg dah nk habis blajar? ^^

Cikgu Fikri said...

lama gler tak dtg blog ni...
huhuhu..
surat yg bertarikh canteq.. :)

Busyra Bt Takiyudin said...

singgah n follow sini.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...