TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Monday, February 28, 2011

MALAM RAMAH MESRA ALUMNI FAKULTI PENDIDIKAN UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA

Assalamualaikum semua..
disini Nad nak jemput kepada semua blogger2 UTM..
untuk join event Malam Ramah Mesra Alumni Fakulti Pendidikan Universiti Teknologi Malaysia..



ada 30 hadiah cabutan bertuah bakal anda miliki..
Fakulti lain pon dijemput hadir..

makan malam ni anda akan dilayan seperti VIP..
anda akan diserve oleh pelajar UTM sendiri..
ala2 makan di hotel..

satu meja 10 orang..

(sory yer,aku pinjam gambar korang)

ni antara pelayan2 masa dinner tu..

untuk tempahan,sila contact no di poster atas..
atau komen di bawah..
atau message nad di sini

tempahan meja selewat-lewatnya 2 MAC 2011

p/s: Nad pon antara pelayan2 pada makan malam tu nanti..huhuhu

TUNGGANG KUDA DENGAN HANYA RM 2 SEMPENA FIEST UTM INTERNATIONAL JOHOR HORSE SHOW 2011 dan banyak lagi aktiviti menarik!!!!


jom ramai2...
pakat2 datang UTM!!!!

ha!!!!
ni kupon nak tunggang kuda..
RM2 kan3???


ada horse show!!!!
baca sini..







aktiviti2 lain ada jugak!!!
dari 9 MAC sampai 13 MAC!!!

aktiviti dari golongan kanak2 sampai golongan dewasa...

untuk golongan kanak2..
- pertandingan mewarna
- clown and face paint
- dapat belon free
- belon inflatable @ tiup belon

untuk orang umum
- Tunggang kuda
- kereta kuda 
- pertandingan fotografi/video
- pertandingan PES
- pertandingan vespa tercantik
- pertandingan motor lambat
- kempen derma darah
- konvoi singapore's bakers/vespa
- rumah hantu..
- pertandingan arnab
- JUMBO sale
- street soccer

macam2 lagi..

untuk UTM
- hias cupcake
- sukaneka

untuk info tarikh dan masa...
rujuk jadual bawah ni..


KLIK gambar untuk tumbesaran!!!!


UPDATE!!!




best kan3?????
jom lah turun UTM...
meriahkan lagi FIESTA UTM IJSH 2011

klik LIKE pada PAGE FIEST UTM IJSH 2011

Sunday, February 27, 2011

BILA MUHAMMAD ZAKI OMAR FOLLOW AKU..HUK3..SOGAN DEN!!!




ingat tak post yang hangat dan gempak aku buat hari tu???
yang pasal..


yang tak baca lagi boleh klik tajuk tu yer..

huk3..
tajuk tu mendapat rating yang tinggi..
ramai yang sudi baca..
tenkiu2..
siap masuk list HOT and SPICY dekat sidebar blog nih...

termasuklah En Zaki Omar..
dia baca post pasal dia lah..
malu eden sebab kantoi kan..


Abg zaki pon follow aku jugak..
huhuhuhu...
tenkiu yer abg zaki..
sebab sudi baca karangan yang tak mengikut tatabahasa nih..

tapi rasa segan pulak..
sebab apa??
sebab aku ushar lah abg zaki punya blog..
aku memang dah lama follow..
then aku nak ushar gak..
blog sape2 lagi dia follow..

ni hasilnya..


right klik untuk tumbesaran..

ha!!!
sume blog2 ilmiah..
blog aku???
hehehehe...

blog aku jer kurang ilmiah..
takpe ek Abg zaki...

blog saya cite pasal pape tah...
suke2 jer..
ehehehe...

p/s: thanks sebab abang zaki dah jemput kami datang wedding nanti... ^^


SEGMEN : SAYA DAN NAMA BLOG

Nanad di 'tag' oleh cikkumbang..
untuk join segmen nih..


letakkan URL blog..
ni dia..


kenapa dirahpunyerblog??
sebab ni blog cik NADIRAH punye..
mak aku panggil aku DIRAH..
sebab tu aku letak nama aku..
kan3???
senang aku dan mak ingat URL blog nih..
kih3...

HYPPE CELOTEH MACAM2 DISINI..

HYPE???
kenapa buat header nama tu??
sebab..
dulu aku suka baca komik HYPE!


sapa layan jugak???
angkat kening...
hehehe..

tapi sekarang tak dah..
sekarang suka layan Novel..


kalau cuti sem lah..
ngah study nih memang tak sempat sangat nak layan...
kalau nak layan pon, nanti roomate den marah..
suruh baca buku pelajaran dan buat esaimen lagi bagus...
kih3..

CELOTEH MACAM2 DISINI...
sebab blog ni sume bende aku cerita..
tentang dunia sekeliling aku..

ada gak tergerak ati nak tukar nama header tu nanti..
nanti2 lah kot..

okay!!!
kena tag ek..
aku tag..


nak join jugak segmen ni???
klik banner atas tu kuat2!!!


Friday, February 25, 2011

DiaLoG2 HaNgaT FiLeM HaNtu KaK LimaH bALik RumAh




serius!!!!
sume orang dah kena sampuk dengan hantu kak limah!!!!
aku ingatkan budak2 cosmate aku jer kena sampuk...
rupa2nya, member2 aku kat UKM, UPSI dan lain2..
sume kena sampuk jugak!!!

bukti???
ni dia...

budak UTM






UKM


ha!!!!
ni abang aku!!!






UPSI



sekarang pon siap ada kuiz bagai..
teruja jer sume nak jawab kuiz
APAKAH KARAKTOR ANDA DALAM HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH...

termasok aku!!!
hahahah!!!





ha...
itu lah bukti2 yang aku dah dapat...
menarik!!!!

selepas aku dah siasat...
aku nak wat carta dialog paling top dalam filem hantu kak limah balik umah ni..



pada suatu hari...
burung2 pown berkicauan hari tu...
ada yang bekerja~
ada yang bergembira~



bila kilat sabung menyabung..
lagi sakit usin...
Ngilu tau~


Enjit...enjit semut...
sape sakit naik atas...
enjit2 semut...


aish!!!
sexy pulak kak limah dalam gelap!!!


bukan kushen~
keychain~
tu lah pentingnya English Education...


Keh!!! keh!! keh!!! 


ho ni...ambo nak oyak so bendo ni...
sapo2 ada kencing manis, darah tinggi, gaut, lemah jantung..
dok blake sikit,blake sikit..
kalo aso nak kelik, kelik, kelik...


happy birthday to me~
happy birthday to me~


oh....solle solle...
solle le~
solle solle..
solle le~
solle solle...


sape2 disini..
yang menyokong...
supaya umah kak limah tu kita bakor...
dan kita menang dalam mesyuarat ini...
sila angkat tangan macam saya....



potasium!!! kalsium!!
sodium!!! kalium!!~



kite bakor je!!
kite bakor!!!




aku ini orang indonesia~
kalau nggak penuh ilmu didada..
enggak sampei ke puncak everest~




udah!!
udah dapat..
aku memang pantes!!!
udah aku bilang...
orang indonesia memang begini...


hahaah!!!
korang sume mesti hafal dialog2 kat atas ni kan???


p/s: 1st aku tgk cite ni kat wayang..
then, tgk lagi kat ASTRO FIRST..
tayang 48 jam tu..
then,tgk kat lappy pulak..
memang puas!!!
hahahha~



Thursday, February 24, 2011

JEJAKA PUJAAN MAHASISWI UTM BAKAL MELANGSUNGKAN PERKAHWINAN!!!


perghh!!
tajuk memang gempak!!
aku wakil mahasiswi UTM pon turut excited!!!

siapa bakal Penyeri Hidup En Zaki Omar???
Mantan Presiden MPP UTM...

hari tu Mr zaki ada isytiharkan
tentang berita yang menggembirakan..
beliau akan melangsungkan perkahwinan pada
20 MAC 2011

semua orang tertanya2..
siapa bakal isteri cik abang Zaki nih..
aku pon tak sabar2 nak tau..
hehehe...

hari ini..
segala persoalan telah terungkai!!!
wahhh!!!!

Mr Zaki akan melangsungkan perkahwinan dengan...
MASYITAH BINTI MD. HASSAN

teruja2!!!
nak terjah!!!
sape lah yang berjaya mencuri hati Mr Zaki nih..

apa lagi..
ushar FB...!!!


sopan!!!
comey!!!
ayu!!
manis!!!

pandai abg zaki pilih..
hehehe..

akak Masyitah masih menuntut di IIUM...


ni kad kahwin mereka..









alhamdulillah...
satu lagi masjid bakal didirikan..
abg zaki jangan lupe jemput kami student SPH..
sebab adik abang Zaki 1 kelas dengan saya..
hahaha..

p/s: semoga perkahwinan ini kekal ke akhir hayat..
sweetnyer~

rasa nak nyanyi jap..


We’re here on this special day
Our hearts are full of pleasure
A day that brings the two of you
Close together
We’re gathered here to celebrate
A moment you’ll always treasure
We ask Allah to make your love
Last forever




BLOG MENGENAI INFO KERETA DAN MOTORSIKAL

assalamualaikum...
nad jumpe blog yang unik dan menarik!!!
sekarang berlambak blog2 ceritakan tentang dunia hiburan, sukan, personal kan...

Nad dah jumpe!!!
blog ni menarik..
kongsi2 ilmu tentang MOTO-KAR..
tentang kereta dan motor..
serta BIDANG AUTOMOTIF yang lain..



lain dari yang lain!!!
nad suke!!!
walaupon aku tak de motor dan kereta sendiri lagi..
tapi tak salah nak baca pasal nih..

blog ni ceritakan info2 mengenai kereta dan motor lah...
tips2 mengelakkan kecurian motorsikal..
mengenai perbezaan motor2 di pasaran..
punca sportrim bengkok..

menarik kan???
blogger Lelaki mesti minat kan3???
blogger perempuan pon kena ambik tau hal ni....
kita tak boleh harapkan pakwe@suami je ambik tau pasal ni...
tapi tu kire okay lagi...
kalau yang single macam mana pulak???
hehehehe...

actually blog ni baru je lagi..
baru 24 hari dilancarkan..
so,info tak berapa banyak lagi..
tapi takpe..
jom lah support ramai2...
mungkin support dari kome2 sume buat tuan punyer blog semangat lagi nak bagi info2 pasal MOTO-KAR ni...

okay2!!!!
tak buang masa...
terjah blog SEMBANG MOTO-KAR
klik lah...


SAYA NAK! SAYA NAK!


BEN ASHAARI

fuh!!!
nasib baik sempat!!!

klik banner atas..
tutup pukul 12 ni...
cepat!!!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...