TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Tuesday, July 12, 2011

SEORANG LAGI BLOGGER HILANG









hurm...
Nad tumpang simpati dengan apa yang jadi pada Penulis Senja...
tapi Nad biasa panggil dia Wan....



lama dah kenal dia..
time tu follower dia tak sampai ratusan pon...
start kenal dia masa dekat group Blogger Malaya...



dia seorang je blogger yang panggil Nad akak...
sebab dia kata hormat lah sikit walaupon Nad tua setahun je dari dia...
hohohoh...



okay!!!
blogger2 lain jangan panggil Nad akak...
terasa tua gitu...
kah3!!!!



hurm...
selepas blogger BLOG MELAYU FRUSTASI hilang...





PENULIS SENJA pulak hilang..





dua2 rapat dengan Nad...



untuk UTM BLOGGERS...
korang jangan hilang2 tau...
tacing tau tak!!!!





15 comments:

Alin Hassan said...

hah? dah remove dah??

aimie amalina said...

oke, jgn tacin2 yek..ni blogger UTM sowg ni insyaAllah x ilang..heee =p

cik pulau said...

cik pulau tak hilang..
jangan sdey2 eks..
hahaha..:P

aizamia3 said...

a'ah..
dah tak leh bukak..

takpe2.. blog mak budak a.k.a remaja purba ni belum hilang lagi.. ;)

i'm ezza haniza said...

saya tak hilang lagi! hehehe

Citarasa Rinduan said...

kalau blog kak hilang>>>>>>>>>>??

Miscellaneous Smiles said...

akak..~~

Sunah Sakura said...

errr... nad tak tau cite eh?

adamainaa said...

kak naddd ~ ^__^

Cik Sara said...

Citer apa K.sunah? Cer citer.. Hehehe
Nad, i tak hilang.. Ada lagi di sini.. Menyepi untuk seketika sahaja.. hahaha..

syaimz said...

AKAK NAD, JANGAN LAH MACAMNI!

logorithm said...

Hehe... ingatkan dah pergi buat selama-lamanya. :-p

Jangan bersedih Kak Nad.

Kuang kuang kuang!

Jangan marah ye... guwau jer... ;-)


Terbaru dari Logokoko:

[U] Dua lagi rekabentuk LOGO mengancam untuk pilihan EqbalZack.com!

[18SX] Cinta malam pertama

[18PGSX] Logorithm's Wordless Wednesday #5 - Pecah kepala!

shafiqabdshukor said...

sabar la ye kak nad...

GaRy™ said...

hehehe.... gary pun nak masuk blog ps gak, nak tengok2.. huhu~..
mungkin dia nak biar benda ni reda kejap... pastuh tukar semuanya termasuk url... pastuh muncul sebagai orang baru..
biar dia menyepi... mungkin dia sedang mengumpul semangat nak bangkit semula... huhu~..
gary panggil kak nad boleh?.. hahahaha... XP

Подтверждаю said...

as salam..
adei..nad tatau cite? wan menyepi jap.
yer al. benda salah..kena tunggu dah reda..nanti2 ok la tu.

=)

blog melayu frustasi bertukar nama kalau tak silap. ada. tapi jarang ber-update

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...